Seniorer benytter netdating til at finde nye venner

Netdating er noget, der i dag vinder større og større indpas – og det med god grund. Vi lever nemlig i en moderne tid, hvor det kan være svært at finde både den eneste ene og blot gode venner.

Vi er ikke nær så sociale, som vi var før i tiden, og derfor føler vi nu et behov for at gøre brug af det online univers, når vi skal skabe os nogle nye bekendtskaber.

Det er således blevet via internettet, at vi udfolder vores sociale liv og udvider det.

En disciplin de unge mestrer til fulde

Og det er noget, der gælder alle aldre.

Især unge mennesker er gode til at finde nye venner og kærester online. Her er det muligt at mødes via en lang række forskellige platforme som for eksempel de sociale medier eller diverse spil, hvor man også har mulighed for at chatte med hinanden.

Derfor ser vi også, at disse oftere gemmer sig bag en eller anden form for skærm, hvor de er i færd med at vedligeholde og opbygge nye bekendtskaber.

De er derfor de sande mestre inden for denne disciplin.

Derfor er det lettere for seniorer online

Men de ældre eller dem, som vi også kalder for seniorer i deres bedste alder, er også begyndt at vende blikket mod det online univers. Her oprettes der for eksempel særlige portaler blot for seniorer, hvor de har mulighed for at mødes med andre, der har de samme behov, ønsker og krav som dem selv.

Det vil sige, at man har lettere ved at mødes på de samme vilkår med andre, der befinder sig det samme sted i livet – og det kan bare gøre hele processen en del lettere. Det gælder især, hvis det er en partner at dele tilværelsen med, man søger.

Start med at lave en god profil

Flere steder online er det muligt at gøre brug af netdating som senior, og det betyder, at der her kan findes andre profiler, der søger efter den person, de kan dele livets opture og nedture med.

Når man går i gang med netdating, starter man med at lave en profil med et godt og vellignende billede. Man fortæller nogle få ting om sig selv, og har man humor, er det altid en fordel at gøre brug af denne blandt andet vi nogle sjove vendinger.

Søg efter interessante personer

Hernæst søger man efter interessante personer.

Det kan for eksempel være via køn, alder og bopæl, som ofte kan være afgørende faktorer, når man skal finde en person at date. Der er ofte rigtig mange forskellige skønne damer og flotte mænd at vælge mellem, og derfor handler det om i begyndelsen at udvælge nogle få og skrive dem en sød besked.

Nogle starter med et simpelt ’hej’, mens andre finder på noget mere interessant at indlede en samtale med. Det er altid en fordel, at der i begyndelsen er et spørgsmål til modtageren, således der lægges op til et svar. På den måde er det lettere at få en samtale i gang.

Oprethold en samtale og inviter på en kop kaffe

Når man har fundet en interessant person, som man gerne vil lære at kende, og denne interesse er gengældt, kan man starte med at føre en samtale online. På den måde kan man befinde sig inden for sine egne trygge rammer, mens man konverserer.

Og bliver man mere modig, kan det være, at næste skridt skal være at mødes ansigt til ansigt – det kan for eksempel være over en kop kaffe på den nærmeste café.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *